Presentacions i visites: l’entrada a l’Ajuntament.

Dimecres passat el despertador dels regidors i regidores de la CUP a Girona va sonar molt aviat, no érem els únics, havíem quedat amb el gerent de TMG per anar a veure les instal•lacions i el personal d’aquesta empresa pública. Els conductors d’autobús i altres treballadors comencen la seva jornada laboral a les 6 i era el millor moment per saludar-los. Ens vam presentar i ens vam posar a la seva disposició com a regidors de l’Ajuntament, vam visitar les instal•lacions i vam conèixer molts detalls del seu funcionament gràcies a en Pere Casas que no ens va estalviar informació sobre els diversos serveis que vam visitar: autobusos urbans, grues i girocleta.
La visita a les diverses instal•lacions municipals i la presentació al personal municipal és un compromís que vam adquirir amb la nostra incorporació com a regidors i del qual en fem una molt bona valoració. No hem visitat totes les instal•lacions ni hem saludat tot el personal però si una gran part, alguns ja els tenim programats i d’altres potser quedaran pendents per diversos motius. Hem visitat des d’escoles bressol fins a pavellons esportius o naus industrials com les de les brigades, en ocasions ens hem reunit només amb els responsables d’àrees i serveis i d’altres hem pogut fer-ho amb tot el personal. Aprofito aquest espai per demanar disculpes al personal a qui no hem pogut o no hem sabut arribar i per agrair la col•laboració de tots els responsables de serveis alhora de buscar un moment per presentar-nos el seu equip i explicar-nos els diferents serveis.
El cert és que aquest gest ha tingut molt bona rebuda pel personal (una grata sorpresa deien alguns que afirmaven que érem els primers que fèiem aquest pas) i a nosaltres ens ha ajudat molt a conèixer d’una manera molt més directa els diversos serveis municipals. Penseu que l’Ajuntament de Girona té una plantilla de prop de 1000 treballadors i treballadores i un munt d’instal•lacions i serveis escampats per tota la ciutat. En qualsevol cas, creiem que és un gest necessari per qualsevol que tingui la responsabilitat de prendre decisions sobre aquests serveis, un gest de responsabilitat.


Laia Pèlach  Laia Pèlach Saget


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s