Trobades veïnals obertes als barris

La setmana passada vam començar una ronda de trobades veïnals obertes als barris de la ciutat. Com sempre diem, la nostra manera de fer política només s’entén a partir de la implicació ciutadana, la transparència i la voluntat de servei públic. Per això creiem que és necessari començar el mandat recorrent la ciutat de punta a punta, per conèixer millor la realitat de Girona i posar-nos a disposició dels veïns i veïnes.

La primera trobada la vam fer dimarts  passat. La vam fer a les Escoles Velles de Sant Daniel, i van assistir-hi una trentena de persones dels barris de Sant Daniel, Montjuïc, la Torrassa i Torre Gironella. Des de la CUP-Crida per Girona vam presentar els regidors i regidores entrants i vam explicar el nostre plantejament de cara els propers 4 anys, tant a l’Ajuntament com a nivell d’organització i les diferents formes d’implicar-se en el projecte. També vam tenir l’oportunitat d’escoltar les principals demandes del veïnat i vam constatar problemàtiques lligades a la gestió de residus, el manteniment d’instal·lacions o la mobilitat. Valorem molt positivament la bona rebuda per part del veïnat i esperem que la trobada sigui un primer pas cap a una relació fluïda de la CUP-Crida per Girona amb aquests barris.

L’endemà dimecres vam realitzar la trobada veïnal oberta corresponent als barris de Devesa-Güell, Barri Vell i Mercadal. Van assistir-hi una vintena de persones i a més de presentar el projecte de la CUP per els propers quatre anys, vam tenir la oportunitat de conversar amb veïns i veïnes sobre diversos temes que preocupen especialment. Entre altres, vam parlar del parc de la Devesa, de neteja i gestió de residus i de les molèsties generades per terrasses i locals d’oci nocturn; també es va proposar impulsar el teixit associatiu a barris com la Devesa o recuperar oficis antics de tipus artesanal a la ciutat. El veïnat va reconèixer la tasca feta en els darrers 4 anys per la CUP i els seus regidors i va mostrar interès a continuar treballant conjuntament.

Aquesta setmana continuem les trobades. Demà dimarts a Sant Narcís (a les 20h al centre cívic, i el dijous a Santa Eugènia i Can Gibert (a les 19h a l’Ateneu Eugenienc). La resta de trobades, que s’allargaran fins el 2 de juliol, les podeu consultar en aquest enllaç. Us animem sincerament a participar-hi!


Laia Pèlach, Lluc Salellas      Laia Pèlach i Lluc Salellas


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s