Assemblea oberta, Parc Central

Avui dijous la CUP-Crida per Girona celebrarà una assemblea oberta a la ciutadania i les entitats. La farem a les 19.30h al Parc Central (al quadrant entre passeig d’Olot i Bisbe Sivilla). L’elecció del lloc no és casual, sinó una declaració d’intencions. El Parc Central com a paradigma d’una una manera de fer política faraònica, tancada, mal gestionada, que és la que volem desterrar del nostre municipi i les nostres institucoions. Com a denúncia, un cop més, dels greuges, els retards, les molèsties i els incompliments envers milers de veïns i veïnes de Sant Narcís i d’altres barris. Com a crítica a un espai, que en comptes de ser de transició, de pas i d’encontre, ha resultat una barrera física i psicològica entre dues maneres de veure, viure i entendre la ciutat. Per tot això l’elecció del lloc no és cap casualitat.

A l’assemblea farem una valoració col·lectiva dels resultats de les eleccions municipals, d’aquells aspectes positius en què cal aprofundir, i d’aquells elements negatius que caldrà rectificar. També volem discutir de manera conjunta com hem d’encarar el mandat que ara comença, i que de ben segur serà decisiu per al futur de la ciutat i de tot el país. Per això hem de decidir quines línies d’acció hem seguim dins de l’Ajuntament i també al carrer. I finalment volem debatre amb tots plegats com reorganitzem el projecte de la CUP-Crida per Girona per tal d’estendre’l arreu de la ciutat, i fer-lo sobretot el màxim d’obert i permeable perquè el màxim de gironines i gironins se’l sentin seu, els sigui útil, i puguin implicar-s’hi.

Per això us convidem, aquest vespre a les 19.30h al Parc Central, a participar a l’assemblea. Ja sigueu militants, simpatitzants, votants, o simplement persones curioses i interessades amb allò que es cou i fa moure la ciutat: no deixeu de venir. Perquè hem de treure la política dels despatxos i dur-la a les places i als carrers. Per aconseguir que el futur del Parc Central, per exemple, no es decideixi entre uns quants en un despatx, sinó entre totes i tots i a l’aire lliure, per què no al mateix Parc Central. Al carrer i a l’Ajuntament, construïm l’alternativa!

 


Laia Pèlach, Lluc Salellas      Laia Pèlach i Lluc Salellas


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s