Som la força de la gent

És moment de canvi. El de la majoria social. Precària, activa i que volem reiniciar una ciutat on, com a la resta de país, fa massa que manen els de sempre. A Girona, també. Amb ulls únicament per les grans fotografies, les rodes de premsa, ens trobem amb un Govern municipal que ha menystingut la situació diària en què viu la majoria social de la ciutat. Barris invisibilitzats, un centre pensat únicament en clau turística i un alcalde que s’ha passejat més pel Parlament que pels carrers de Girona.

Per això des de la humilitat i la convicció de la tasca diària, al carrer, en les assemblees i els col·lectius, ens animem a encapçalar la proposta de canvi a la ciutat. Amb la CUP-Crida per Girona, desenes de persones ens hem activat a partir d’un codi de principis ètics i una proposta de transformació d’arrel que condueixi Girona a ser una ciutat motor de la justícia social, capital de l’independentisme i referència de la participació, la igualtat i l’ecologisme. Lliure de corrupció, desigualtats i desnonaments. On hi brillin els colors, les lluites i la transparència. Amb un codi obert i decisions col·lectives.

Així és com ens hem animat, amb l’Ester, en Toni, en Jaume i la resta de valents i valentes no només a plantejar una candidatura de denúncia sinó sobretot de proposta. De ruptura. Perquè creiem que han esgotat un model i que ara és l’hora de plantejar que sigui la majoria social qui governi la ciutat. Molts i moltes són les que s’han posat al nostre costat per fer junts aquest camí, i tu t’hi animes? Amb els somriures i la passió de qui vol construir la independència des dels barris, les viles i les ciutats. Des de tots els racons. De dalt de tot de les Pedreres, Montilivi i Montjuïc fins a la Vall de Sant Daniel, Sant Narcís, Santa Eugènia i Germans Sàbat. De fora cap a dins. Junts. Imparables. Ens posem al servei del poble per fer la nostra aportació a la revolució en què convertirem aquestes eleccions.


Laia Pèlach, Lluc Salellas      Laia Pèlach i Lluc Salellas


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s